Peter Brouwers Caravan- & CamperService

Wij zijn aangesloten reparateur bij Omnia Caravan en Camper Schadeservice.

Omnia is een uniek samenwerkingsverband van de beste professionals voor het totaalherstel van elke vorm van schade aan caravan en camper. Dit landelijk netwerk staat voor optimale kwaliteit en deskundigheid, met de beste service en garantie. Zodat u weer volop en onbezorgd recreatieplezier kunt beleven. Daarbij betekent herstel ook het waardebehoud van uw bezit.

Omnia Caravan en Camper Schadeservice is gespecialiseerd in totaalschadeherstel voor caravans en campers. Elke specialist biedt voor elke vorm van schade de beste aanpak. Of het nu gaat om groot schadeherstel, zoals het vervangen van wand- en/of dakplaat en herstellen van constructieschade. Of het uitvoeren van kostenbesparende reparaties, zoals:

  • Profile Repair

  • Herstel kunststofdelen (ABS, polyester en gel-coat)

  • Herstel vlakke beplating

  • Spuitwerk

  • Constructieschade

  • Aanrijdingschade

  • Hagelschade

  • Dakplaatvervanging

Onze kwaliteit is in goede handen bij deskundige, goed opgeleide vakmensen. Zij werken met het beste materiaal en de modernste technieken. Omnia staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan/camper. Daarbij hanteert Omnia uitstekende garantievoorwaarden. Zo geldt voor grootschadeherstel een extra lange garantietermijn van 2+2 jaar FOCWA garantie. Grootschadeherstel is, onder meer, het herstel van wand- en/of dakplaat en constructies. Op reparaties volgens de Profile Repair methode staat zelfs 10 jaar garantie.

re-camp
Peter Brouwers Caravan- & CamperService is aangesloten reparateur van RE-CAMP Top Select Camper & Caravan Schadeherstel

RE-CAMP is een landelijke samenwerkingsverband tussen verzekeraars en professionele camper en caravan schadeherstellers. RE-CAMP staat voor een zeer vakkundig en snel schadeherstel van uw camper of caravan met 10 jaar garantie!

U hoeft daarom niet ver van huis om erop te kunnen vertrouwen dat uw beschadigde camper of caravan de best denkbare aandacht krijgt.

Het repareren van campers en caravans is door de aard van de materialen en de constructies een vak apart. Voor alle mogelijke schade is bij RE-CAMP de actuele deskundigheid in huis. Elke schade wordt gerepareerd en afgewikkeld door gecertificieerde experts die zich specifiek op dit terrein hebben bekwaamd en borg staan voor de beste en meest efficiënte aanpak. Door het toepassen van de beste materialen en reparatietechnieken geven wij maar liefst 10 jaar garantie op de schadeherstelwerkzaamheden!

profile-repair
Profile Repair® is een gepatenteerde reparatie methode. TNO heeft deze techniek grondig getest en goedgekeurd. Dankzij de Profile Repair® methode is het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan uw caravan of camper niet langer kostbaar of tijdrovend. Want de Profile Repair® techniek is dé methode om caravan- en camperwanden te repareren; veilig, snel, perfect én onder garantie, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen. De Profile Repair® methode is bovendien erkend door verzekeraars. De Profile Repair® methode wordt enkel uitgevoerd door professionele, betrouwbare caravan- en camperschadeherstelbedrijven met jarenlange ervaring. U krijgt tien jaar schriftelijke garantie op de kwaliteit van het schadeherstel volgens deze methode.